Cég történet

peppy03.jpgA Peppy-Trade Kft. 2003-ban került alapításra családi vállalkozásként. A cég gyorsan fejlődésnek indult, folyamatosan bővült a tevékenység, s a gyártás mellett beindult a kereskedelem is. A már meglévő stabil szakmai ismeretek és a papíriparban szerzett kapcsolatok megalapozták a cég fejlődését. Míg kezdetben csak orvosi papírlepedő készült a Peppy trade üzemében, mára a higiéniai papír piac réseit kihasználva a toalett illetve mosdó higiéniában használatos papírtermékkel illetve a vendéglátóiparban használt szalvéta termékekkel is bővült a termékskála.
 
Időközben az egykori kisvállalkozás helyén egy modern, egyre bővülő kapacitással bíró,  dinamikusan fejlődő üzem folytatta a tevékenységet egyre bővülő volumenben. Az új tevékenységek új kihívásokat teremtettek a tulajdonosok és a munkatársak számára, de a kiváló szakembergárdának köszönhetően sikerült megfelelni a piaci elvárásoknak. Mivel életünk szerves része a papír, így rugalmasan tudunk alkalmazkodni az igényekhez. Mára egy európai mércével mérve is modern és impozáns üzemcsarnok reprezentálja a céget, híven mutatva azt a fejlődési ívet, melyet a cég befutott röpke 10 év során. A cég nevét egyre többen ismerik és elismerik mind belföldön, mind külföldön egyaránt. Az elért sikerek és a név kötelez minket, hogy ezt a színvonalat nem csak megtartani, hanem folyamatosan meghaladni kötelességünk és felelősségünk megrendelőink felé. Így válik a múlt és a jelen a jövőbeni fejlődés zálogává.
 

 


Cím: Kistarcsa, Nagytarcsai utca 0260/27 Hrsz.
Tel.:
+36-28-552-460
Fax: +36-28-552-461

TÁJÉKOZTATÓ IDEIGLENES TELEFONSZÁM VÁLTOZÁSRÓL
A korábbi vezetékes telefonszámaink a szolgáltató hibájából több hete akadozva vagy egyáltalán nem működnek.
A műszaki hibát hetek óta nem tudják megjavítani, ezért kérünk minden kedves partnerünknek hogy cégünket munkaidőben az alábbi telefonszámon hívják.
+36-70-330-1196


Peppy-Trade Kft. © 2013 - Minden jog fenntartva!

Webdesign: Eco-Webdesign Kft.